Категории

Най-продавани

MANNOL Silicone Spray

MANNOL Silicone Spray

Цена: 4.80лв.
MANNOL 9970 Carburetor Cleaner

MANNOL 9970 Carburetor Cleaner

Цена: 4.80лв.
MANNOL 9932 Rust Dissolver

MANNOL 9932 Rust Dissolver

Цена: 4.80лв.

SCT MANNOL GERMANY

SCT MANNOL GERMANY

46 продуктa открити от SCT MANNOL GERMANY

Табличен вид

Продукти

MANNOL 9998 Teflon Protector

MANNOL 9998 Teflon Protector

MANNOL Teflon Protector е високоефективен антифрикционнa добавка за Системи за смазване на двигатели. Той съдържа  тефлонови частици, които гарантират намаляване на вредите и увеличаване на мощността на двигателя. Създава изключително тънък маслен филм с нисък коефициент на триене , създаден по краищата на триещите повърхности. Използването на добавки значително намалява коефициента на триене, намалява разхода на гориво до 4-6%, повишава ефективната мощност, улеснява студено стартиране на двигателя, защитава  отделните части срещу износване и точкуване на облицовките в случай на инцидент, индуцирана загуба на масло.

Цена: 10.50лв.
Брой:

MANNOL 9999 Metal Conditioner

MANNOL 9999 Metal Conditioner

MANNOL Metal Conditioner е високо ефективна добавка за моторните масла, която предпазва бутални пръстени и хидро компенсатори срещу износване и отрицателни корозивно влияние от продуктите на горенето на гориво. Той съдържа изключително мастноразтворими компоненти. Използването на добавката повишава резистентността на двигателя отделните части на износване и корозия при високи температури, предотвратява масленния филма от изчезване, осигурява благоприятни условия на триене и гарантира надеждна работа на двигателя при трудни условия. Този продукт е смесим с всякакъв вид масло и е приложим във всеки бензин и дизелови двигатели с каталитичен конвертор, турбокомпресор и без, както в пътническия и търговския транспорт.

Цена: 10.50лв.
Брой:

MANNOL 9990 Motor Doctor

MANNOL 9990 Motor Doctor

MANNOL Motor Doctor е добавка, предназначена за увеличаване на налягането на маслото и да се намали потреблението на петрол в износени двигатели. Тя предотвратява масло в горивната камера и се противопоставя на образуването на сажди и дим на двигателя. Това намалява износването на нови двигатели, удължава техния живот и образува надежден маслен филм на триене на отделните части на двигателя . Този смазочен слой осигурява безупречна функционалност на двигателя при тежки условия и гарантира безпроблемно студено стартиране . Този продукт е смесим с всички синтетични и минерални масла. Добавете Motor Doctor при смяна на маслото.

Цена: 4.50лв.
Брой:

MANNOL 9900 Motor Flush

MANNOL 9900 Motor Flush

MANNOL Motor Flush 10 мин. е специален почистващ препарат, който премахва седимент, замърсявания, кал и  продукти от детайли на двигателя. Тя почиства системата за маслото и масления филтър на помпата. Той осигурява надежднo смазване на двигателя  по време на процеса на почистване, като по този начин се намалява износването. С помощта на специалния детергент-дисперсант добавката гарантира високо ефективно и безопасно отстраняване на остатъци от горенето. Този продукт е смесим с всички синтетични и минерални масла и е подходящ за почистване във бензинови и дизелови двигатели с или без катализатор и с или без турбокомпресор. А 500 мл  е достатъчно за до 6 л обем  масло. Добави Motor Flush в маслото на двигателя преди смяна на маслото. Нека  двигателя работи на празен ход за 10 минути след добавяне и заменете  маслото и филтъра след това. 

 

Цена: 4.50лв.
Брой:

MANNOL 9994 DPF Cleaner

MANNOL 9994 DPF Cleaner

MANNOL DPF Cleaner е специална добавка за почистване на филтри за дизелови частици (DPF) без демонтаж. Ефективен при всички филтри за дизелови механични частици. Той осигурява оптимални условия за шофиране на превозното средство, както и ниска консумация на гориво и намалява експлоатационните разходи.

Цена: 12.50лв.
Брой:

MANNOL 9903 Getriebeoel-Additiv Manual

MANNOL 9903 Getriebeoel-Additiv Manual

MANNOL Getriebeöl-Additiv Manual е добавка за задната ос, която намалява триенето и износването. Той е приложим за  кормилни механизми с картера и ръчни трансмисии, особено при високи работни температури и в случай на значително изтощение. Той намалява шума и води до снижаване на пиковите температури. Тя допринася за гладкото и ефективно функциониране на още по-стари зъбни колела. Този продукт е за самостоятелно смесване. Getrieboel Additiv се добавя към маслото в предавката - смесването се извършва автоматично по време на работа. Той е подходящ както за минерални и синтетични масла за зъбни предавки. Една труба е достатъчно за 1 л трансмисионно масло.

Цена: 4.00лв.
Брой:

MANNOL 9980 Diesel Jet Cleaner

MANNOL 9980 Diesel Jet Cleaner

MANNOL Diesel Jet Cleaner е мощен почистващ препарат за дизелови инжекционни дюзи. Той почиства замърсени инжекционни системи за дизелово гориво ефективно и бързо. Той премахва катран, остатъци от горенето и депозити от разпръскващите дюзи. Едновременно с това, че смазва горивната система и предпазва системата от корозия. Той увеличава силата, експлоатационните характеристики и работния живот на двигателя. Той премахва обесване действия на иглата на дюзата и защитава бутални двойки на инжекционната помпа за високо налягане, както и отделните части на буталния възел от износване. Той стабилизира оборотите в неутрално положение, премахва труден старт, рязка и лоша работа на дросела на двигателя, всички от които са резултат от неравномерното впръскване на горивото.

Цена: 6.00лв.
Брой:

MANNOL 9984 Diesel Plus

MANNOL 9984  Diesel  Plus

MANNOL Diesel Plus 1: 1000 е комплексна добавка за дизелово гориво, за да се подобрят характеристиките на използването на дизелови двигатели. Старателно събраните компоненти позволяват да се постигне значително подобрение в работни характеристики, когато се използва редовно. Отчетената стойност на дозата (1: 1000) повишава цетановото число до 3 точки, като същевременно се подобрява процеса на възпламеняване. Той съдържа детергенти за почистване на инжекционната система и за предотвратяване на налепи, както и предотвратяване на  смоли които водят до увреждане на иглите на дюзите. Наборът от високотехнологични допълнения оптимизира работните характеристики на дизеловите двигатели, стабилизира стареенето и окислителните процеси и почиства дюзите на инжектиране. Добавяне на продукта в резервоара преди всяко зареждане с гориво в съотношение 1: 1000 (250 мл дизелово Plus 250 л дизелово гориво)

Цена: 12.00лв.
Брой:

MANNOL 9988 Super Diesel Cetan Plus

MANNOL 9988 Super Diesel Cetan Plus

MANNOL Super Diesel е специална добавка, която подобрява свойствата на дизелово гориво. Високо ефективна комбинация от вещества увеличава цетановото число, почиства дюзите инжектора, горивната камера, клапаните и дъната на буталото от горивни остатъци. Увеличаването на мощността на двигателя и плавен празен ход са осигурени, шума на двигателя се намалява, улеснен старт през зимата, допълнително смазване на горивната система Емисиите на вредни вещества се намалява и състава на отработените емисии е оптимизиран. Пълното и ефективно изгаряне на горивото  подпомага консумацията да е действително  намалена. Този продукт се препоръчва за всички дизелови и турбо дизелови двигатели.   Съдържанието на опаковката се добавя към резервоара, каато зареждането е в съотношение 1: 300 (200 ml до 60л на гориво).

Цена: 8.00лв.
Брой:

MANNOL 9989 Super Benzin Oktan Plus

MANNOL 9989 Super Benzin Oktan Plus

MANNOL Super Benzin е специална добавка, която подобрява свойствата на бензина. Високо ефективната комбинация от вещества повишава октановото число, намалява детонацията и трудния старт, и двете от които се появяват при използване на ниско-октан или ниско качество бензин. Той ефективно почиства карбуратора, инжекторите и клапаните от смолни лакове  и остатъци от горенето. Той намалява отделянето на вредни вещества и токсичността на отработените емисии. Тя насърчава пълното и ефективно изгаряне на горивото, което наистина намалява разхода на гориво. Този продукт се препоръчва за четиритактови двигатели , както и за турбо двигатели. Съдържанието на опаковката се добавя към резервоара, като зареждането е в съотношение 1: 300 (200 ml до 60л на гориво).

Цена: 8.00лв.
Брой:
Предишна1 2 3 4 5Следваща Страница 1 от 5

Количка

Количката е празна.

Валути

Нови продукти

5W30

5W30

Цена: 50.00лв.
5W40

5W40

Цена: 12.00лв.